Nagekomen bericht van de uitgever:

De uitgeverij is helaas niet in de gelegenheid uw manuscript te beoordelen. Marmer is een kleine uitgeverij die niet meer dan 25-30 nieuwe boeken per jaar uitgeeft. We hebben besloten tot een nog onbepaalde datum geen manuscripten meer te beoordelen en in behandeling te nemen. Insturen heeft dus geen zin. U ontvangt ook geen bevestiging van ontvangst. We kunnen het aanbod niet meer verwerken in onze publicatie-agenda, omdat ons uitgavenprogramma wat betreft nieuwe uitgaven tot september 2017 inmiddels volledig is gevuld.

We willen u echter absoluut niet ontmoedigen om mooie dingen te (blijven) schrijven, maar verzoeken u vriendelijk het bij een van de andere uitgeverijen te proberen. Of in het geval u dat al heeft geprobeerd het manuscript in eigen beheer uit te geven.

 

Over Marmer

Marmer is altijd nieuwsgierig naar talentvolle Nederlandse auteurs, schrijvers die willen uitblinken in verschilllende genres, waaronder literaire fictie, thrillers en non-fictie. Ook auteurs die in de meer commerciële genres (bijzondere levensverhalen, chicklit en romans) willen publiceren zijn van harte welkom. Bijzondere uitgaven op het vlak van jeugdboeken zijn ook interessant, alhoewel hier geen speerpunt ligt voor de uitgeverij.

 

Auteurs kunnen hun werk ter beoordeling opsturen naar Uitgeverij Marmer. Graag ontvangen we uw manuscript per e-mail, vergezeld van een brief met daarin de motivatie, uw ambities als schrijver en een eventuele toelichting op uw oeuvre. Als u debuteert als auteur dient uw manuscript vergezeld te gaan van een manuscriptbeoordeling en aanbeveling van een ervaren en gerenommeeerde schrijfcoach of een uitstekende redacteur. Of beter nog aantoonbare redactie door een gekwalificeerde redacteur.

De ervaring heeft ons geleerd dat beginnende schrijvers zonder enige schrijfervaring of opleiding in vrijwel alle gevallen worden afgewezen.

 

Uw manuscript kunt u per e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Contact

Uitgeverij Marmer
Bezoekadres: Amalialaan 126 B | 3743 KJ Baarn
Postadres: De Botter 1 | 3742 GA Baarn

E: info@uitgeverijmarmer.nl 

KVK-nr: 32136101
BTW-nr: NL 8195.286.38.B.01